edessa365.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανηγυρική πρόκριση στην τετράδα για την Εθνική μας (16-3 την Αυστραλία) – Στον ημιτελικό με ΗΠΑ

Κοινοποίηση

Έβαλε πλώρη για μετάλλιο… Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης των Νεανίδων K18, την Παρασκευή (20/9), το παιχνίδι με την Αυστραλία, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην πόλη Τσενγκτού της Κίνας, αφού επιβλήθηκε με χαρακτηριστική ευκολία 16-3.

Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (21/9) στις 14.00 ώρα Ελλάδας, στον ημιτελικό της διοργάνωσης, τις ΗΠΑ, που λίγο νωρίτερα επικράτησαν δύσκολα της Ολλανδίας (11-10) με γκολ της Χάσετ στα τελευταία 109 δευτερόλεπτα του αγώνα.

Οι διεθνείς μας έδειξαν τις προθέσεις τους από το ξεκίνημα του προημιτελικού και με όπλο την άμυνά τους βρέθηκαν να προηγούνται με το εντυπωσιακό 8-0 μέχρι τα τελευταία δύο δευτερόλεπτα του ημιχρόνου, όταν οι Αυστραλές πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο ματς.

Στην υπόλοιπη διάρκειά του, το παιχνίδι είχε τυπική διαδικασία για το ελληνικό συγκρότημα που αύξησε τη διαφορά στα δεκατρία γκολ (16-3), λίγο πριν ακουσθεί η κόρνα της γραμματείας. Είναι χαρακτηριστικό πως η Εθνική μας είχε 7/11 στην παίκτρια παραπάνω και η Αυστραλία 0/8.

Πολυτιμότερη παίκτρια της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Αριάδνη Καραμπέτσου με 2/3 γκολ (67%). 

Αναλυτικά η εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 3-16

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-5, 1-3, 1-5 

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 2, Φουράκη 2, Δρακωτού 2, Πιοβάν 5, Κανελλοπούλου, Μπέτα 1, Γαλανοπούλου 1, Κλαψιανού, Καραμπέτσου 2, Κυριακοπούλου, Οικονόμου 1.

Τα τέρματα της Αυστραλίας πέτυχαν: Στέφενς 1, Ι. Σμιθ 1, Κράνλεϊ 1.

Την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος εξασφάλισε και η Ισπανία, η οποία επιβλήθηκε άνετα της Ν. Ζηλανδίας με 16-5 και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ιταλίας-Ουγγαρίας.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: (Θέσεις 13-16): Μεξικό – Ν. Αφρική 13-14, Ταϊλάνδη – Τουρκία 19-18), (Θέσεις 9-12): Κροατία – Ισραήλ 18-9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Τι ώρα λήγει η προθεσμία υποβολής – Τα πρόστιμα, οι δόσεις και η έκπτωση για εφάπαξ φόρο

Κοινή επιστολή των Δημάρχων Έδεσσας και Αλμωπίας προς την Υπουργό Τουρισμού και τον Αναπλ. Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών

Γ. Στουρνάρας: Έρχεται νέα μείωση των επιτοκίων