edessa365.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΔΕΣΣΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Κοινοποίηση

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΨΗ

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Έδεσσας, και συγκεκριμένα του κλάδου/ειδικότητας  ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ–ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ / ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,  με διάρκεια συμβάσης 6 μηνών.

Οι υποψήφιοι/ες της ανωτέρω ειδικότητας πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεσηέως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-protocol@edessa.gr),  είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Έδεσσας, Πλατεία Αιγών 1, Τ.Κ. 58200 Έδεσσα, απευθύνοντάς την στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ (ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ), υπόψιν κας Γεωργίας Τζίκα, τηλ. επικοινωνίας: 2381024074, με αναπληρώτρια την κ. Ουρανία Πασιαλή, τηλ επικοινωνίας: 2381350783.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, δύναται να αναρτηθεί ανακοίνωση σχετικά με το χρονικό διάστημα  υποβολής των αιτήσεων στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου Έδεσσας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου Έδεσσας (www.dimosedessas.gov.gr) μέσω της διαδρομής: Γραφείο Τύπου  → Ανακοινώσεις.β) στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.grγ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗΣ

ΑρχείοΜέγεθος
ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΟΧ 3_2024.pdf886.17 KB
ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ 1 ΠΕ ΤΕ.pdf207.43 KB
ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΥ.pdf283.86 KB
ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ.pdf391.17 KB
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ.pdf618.43 KB
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΟΧ 3_2024_ΑΔΑ_6ΨΞ5ΩΡΠ-ΟΣ3.pdf956.38 KB

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 26χρονος που εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη

Ανακοίνωση Δήμου Έδεσσας

Δ. Μιχαηλίδου: Υπάρχουν πλέον τρόποι ελέγχου των εργοδοτών